Přihlášení

nebo
Ilustrativní obrázek
Publikováno
14. 6. 2011 08:48
Identifikátor
1168988
Předpokládaná hodnota
řádově statisíce Kč
Poptávající
Firma, Brno zadáno 28 poptávek

Poptávám: dodávky plynu (cca 123.500 m3) pro období od 1.1.2012 do 31.12.2012

Popis poptávky: dodávky plynu pro období od 1.1.2012 do 31.12.2012

Popis:
- zadávací dokumentace veřejné zakázky realizované formou otevřeného řízení dle § 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách /dále jen zákon/

Další informace:
Zadavatel: Statutární město Brno, městská část Brno -Jundrov

1. Předmět a místo plnění
Předmětem veřejné zakázky je fyzická dodávka plynu do odběrných míst zadavatele (dále jen dodávka) oprávněnému zákazníkovi.

1.1. Odběrná místa zadavatele v celkovém počtu 6, uvedená v příloze č. 2, v plánovaném množství 123.500 m3 za 12 kalendářních měsíců.
1.2. Celková dodávka pro zadavatele v rámci zadávacího řízení je v plánovaném celkovém množství 123.500 m3 za 12 kalendářních měsíců. tj. od 1.1.2012 do 31.12.2012.
1.3.Z důvodu provozních potřeb může zadavatel v průběhu smluvního období počet měřících nebo odběrných míst změnit, a to jak zrušením stávajících, tak zřízením nových odběrných míst. Dodavatel bude i pro tyto případy zadavatelům garantovat nabídnuté jednotkové ceny a neprodleně po oznámení zadavatelem o zřízení nového odběrného místa zahájí dodávku sdružených služeb za podmínek sjednaných v rámci této veřejné zakázky.

2. Prokázání kvalifikačních předpokladů zájemce
K prokázání kvalifikace jednotlivých dodavatelů o uzavření veřejné zakázky jsou dodavatelé-zájemci o veřejnou zakázku povinni společně s nabídkou prokázat splnění níže uvedené kvalifikace, a to pro základní a profesní kvalifikační předpoklady buďto výpisem ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů dle § 127 zákona pro splnění kvalifikace dle § 53 a 54 nebo s odkazem na § 134 zákona certifikátem vydaným v rámci systému certifikovaných dodavatelů, případně doložit splnění kvalifikace dle § 53 a 54 níže uvedeným způsobem:

2.1. Dodavatel prokáže kvalifikaci PRO NADLIMITNÍ veřejnou zakázku podle § 53, 54, 55 a 56, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) následujícím způsobem:
2.1.1. Základní kvalifikační předpoklady podle § 53 zákona dodavatel prokáže tím, že předloží doklady prokazující:
- že nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin spáchaný ve prospěch zločinného spolčení, trestný čin účasti na zločinném spolčení, legalizace výnosů z trestné činnosti, podílnictví, přijímání úplatku, podplácení, nepřímého úplatkářství, podvodu, úvěrového podvodu, včetně případů, kdy jde o přípravu nebo pokus nebo účastenství na takovém trestném činu, nebo došlo k zahlazení odsouzení za spáchání takového trestného činu; jde-li o právnickou osobu, musí tento předpoklad splňovat statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu, a je-li statutárním orgánem dodavatel či členem statutárního orgánu dodavatel právnická osoba, musí tento předpoklad splňovat statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu této právnické osoby. Podává-li nabídku či žádost o účast zahraniční právnická osoba prostřednictvím své organizační složky, musí předpoklad podle tohoto písmene splňovat vedle uvedených osob rovněž vedoucí této organizační složky; tento základní kvalifikační předpoklad musí dodavatel splňovat jak ve vztahu k území České republiky, tak k zemi svého sídla, místa podnikání či bydliště. Toto dodavatel prokáže doložením výpisu z evidence Rejstříku trestů, a to v originále či úředně ověřené kopii, který nesmí být k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace, starší 90 kalendářních dnů.

- že nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin, jehož skutková podstata souvisí s předmětem podnikání dodavatel podle zvláštních právních předpisů nebo došlo k zahlazení odsouzení za spáchání takového trestného činu; jde-li o právnickou osobu, musí tuto podmínku splňovat statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu, a je-li statutárním orgánem dodavatele či členem statutárního orgánu dodavatele právnická osoba, musí tento předpoklad splňovat statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu této právnické osoby; podává-li nabídku či žádost o účast zahraniční právnická osoba prostřednictvím své organizační složky, musí předpoklad podle tohoto písmene splňovat vedle uvedených osob rovněž vedoucí této organizační složky; tento základní kvalifikační předpoklad musí dodavatel splňovat jak ve vztahu k území České republiky, tak k zemi svého sídla, místa podnikání či bydliště. Toto dodavatel prokáže doložením výpisu z evidence Rejstříku trestů, a to v originále či úředně ověřené kopii, který nesmí být k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace, starší 90 kalendářních dnů.

- že nenaplnil skutkovou podstatu jednání nekalé soutěže formou podplácení podle zvláštního právního předpisu (§ 49 obchodního zákoníku v platném znění). Toto dodavatel prokáže doložením čestného prohlášení. Vzor tohoto prohlášení je přílohou č. 1 zadávací dokumentace.

- že vůči majetku dodavatele neprobíhá insolvenční řízení, v němž bylo vydáno rozhodnutí o úpadku nebo insolvenční návrh nebyl zamítnut proto, že majetek dodavatele nepostačuje k úhradě nákladů insolvenčního řízení, nebo nebyl konkurs zrušen proto, že majetek byl zcela nepostačující nebo zavedena nucená správa podle zvláštních právních předpisů. Toto dodavatel prokáže doložením čestného prohlášení. Vzor tohoto prohlášení je přílohou č. 1 zadávací dokumentace.

- že není v likvidaci. Toto dodavatel prokáže doložením čestného prohlášení. Vzor tohoto prohlášení je přílohou č. 1 zadávací dokumentace.

- že nemá v evidenci daní zachyceny daňové nedoplatky, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele. Toto dodavatel prokáže doložením potvrzení příslušného finančního úřadu, které nesmí být k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace, starší 90 kalendářních dnů, a ve vztahu ke spotřební dani doložením čestného prohlášení.
Potvrzením příslušného finančního úřadu dodavatel doloží v originále či úředně ověřené kopii.
Vzor čestného prohlášení je přílohou č. 1 zadávací dokumentace.

- že nemá nedoplatek na pojistném a na penále na veřejné zdravotní pojištění, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele. Toto dodavatel prokáže doložením čestného prohlášení. Vzor tohoto prohlášení je přílohou č. 1 zadávací dokumentace.

- že nemá nedoplatek na pojistném a na penále na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele. Toto dodavatel prokáže doložením potvrzení příslušného orgánu či instituce.

- že není veden v rejstříku osob se zákazem plnění veřejných zakázek. Toto dodavatel prokáže doložením čestného prohlášení. Vzor tohoto prohlášení je přílohou č. 1 zadávací dokumentace.


2.1.2. Splnění profesních kvalifikačních předpokladů dodavatele prokáže v souladu s § 54 zákona tím, že doloží:
- stejnopis nebo ověřenou kopii rozhodnutí o udělení licence na obchod s plynem
- stejnopis nebo úředně ověřenou kopii výpisu z obchodního rejstříku, výpis nesmí být k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace, starší 90 kalendářních dnů.

2.1.3. Splnění ekonomických a finančních kvalifikačních předpokladů dodavatel prokáže v souladu s § 55 odst. 1 písm.c) zákona tím, že ke své nabídce doloží:
- údaj o obratu dodavatele ve vztahu k předmětu veřejné zakázky za rok 2010 (prodej plynu). Dodavatel je povinen prokázat splnění tohoto kritéria formou čestného prohlášení. Minimální úroveň požadovaného obratu pro rok 2010 musí činit 50 mil. Kč;
- pojistnou smlouvu v úředně ověřené kopii, jejímž předmětem je pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou dodavatelem třetí osobě s limitním plněním na jednu škodnou událost min. na 2 mil. Kč, slovy: dva miliony korun českých

2.1.4 Splnění technických kvalifikačních předpokladů dodavatel prokáže v souladu s § 56 odst. 1 písm.a) zákona tím, že ve své nabídce doloží:
- seznam min. pěti významných dodávek plynu v posledních třech letech s objemem každé dodávky v hodnotě nad 5.000.000,- Kč, a to v případě dodávek jiné osobě než veřejnému dodavateli formou osvědčení vydaného jinou osobou podle § 56 odst. 1 písm. a) bodu 2 a není-li možné takové osvědčení získat, formou čestného prohlášení. V případě dodávek veřejnému zadavateli doloží dodavatel tuto skutečnost výhradně osvědčením vydaným veřejným zadavatelem, kterému bylo zboží (plyn ) dodáno.

2.2. Forma předložení kvalifikace dodavatelem:
Veškeré informace o kvalifikaci, včetně požadovaných dokladů, dodavatel předloží ve lhůtě pro podání nabídek,a bude součástí předložené nabídky.

3. Požadavky na jednotný způsob zpracování nabídkové ceny

3.1. Jednotkové ceny za dodávku plynu budou součástí nabídky jakožto ceny soutěžící a závazné, a proto je dodavatel uvede ve své nabídce podané ve lhůtě pro podání nabídek v uzavřené obálce.

3.2. Jednotkové ceny budou stanoveny bez DPH a musí obsahovat veškeré náklady na realizaci veřejné zakázky v místě plnění.

3.3. Zadavatel nebude hradit žádné zvláštní poplatky ani jiné platby v souvislostí s uzavřením smlouvy s vítězným dodavatelem, kromě právním předpisem stanovených poplatků a daní.

3.4. Nabídková cena bude stanovena v Kč bez daně z přidané hodnoty samostatně pro plnění dle článku 1.1. a plánovaného množství dle článku 1.1., a samostatně pro plnění dle článku 1.2. jako součin nabídkové ceny za jednotku dle článku 3.2. Tato celková nabídková cena bude předmětem hodnocení.

4. Časový režim plnění

4.1. Odběry se zavazuje dodavatel definovat v návrhu smlouvy na sdružené služby dodávek plynu

5. Obchodní a další podmínky

5.1. Součástí nabídky bude závazný návrh smlouvy o sdružených službách dodávky plynu pro období dodávky od 1.1.2012 do 31.12.2012, jež bude následně vybraným dodavatelem sjednána se zadavatelem. Dodavatel je povinen zapracovat do návrhu smlouvy níže uvedené platební a obchodní podmínky zadavatele a dále zejména níže uvedené:
a) základní informace o dodavateli
b) registrační číslo subjektu
c) jména a kontakty pověřených zástupců smluvních stran
d) nabídkovou cenu

V návrhu smlouvy o dodávce plynu musí být dále uvedeno:
- smlouva je sepsaná v 6 stejnopisech, z nichž 4 vyhotovení obdrží statutární město Brno, městská část Brno-Jundrov a 2 vyhotovení obdrží dodavatel;
- dodavatel bere na vědomí, že statutární město Brno,městská část Brno - Jundrov je povinným subjektem dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím;
- tato smlouva byla schválena Radou městské části Brno - Jundrov konanou a nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu obou smluvních stran.

5.2.Platební podmínky:
Cenu za dodávku plynu bude zadavatel dodavateli hradit měsíčně zálohově ve výši zálohy stanovené v ročním platebním kalendáři dodaném dodavatelem.
Měsíční množství plánovaného odběru pro stanovení platebního kalendáře bude určeno jako předpokládaná 1/12 ročního odběru odběrného místa. Platební kalendář a vlastní fakturace budou rozepsány pro každé odběrné místo. Vždy po konci ročního období zašle dodavatel zadavateli konečné vyúčtování pro každé odběrné místo..
Na vyžádání zadavatele bude dodavatelem k požadovanému dni provedeno vyúčtování a fakturace i za část období požadované dodávky. Toto vyúčtování a fakturace budou dodavatelem provedeny bezplatně.
Faktura, resp. zálohová faktura, musí mít veškeré náležitosti daňového dokladu ve smyslu zákona o dani z přidané hodnoty. V tomto daňovém dokladu bude provedeno vyúčtování zaplacené zálohy. Zadavatelé uhradí fakturované částky příkazem k úhradě ve prospěch bankovního účtu uvedeného na faktuře. Faktura je splatná do 30 kalendářních dní ode dne doručení jednotlivému zadavateli. Dnem zaplacení se rozumí den odeslání platby adresátovi. Připadne-li den odeslání na den pracovního klidu, rozumí se dnem odeslání první následující pracovní den.

Smlouva s vybraným dodavatelem bude uzavřena na dobu určitou do 31.12.2012 bez možnosti automatického prodlužování.
Smluvní strany se zavazují respektovat zmocnění zadavatele pro jednání o změnách v rozsahu odběrných míst. Zmocněná osoba bude uvedena v jednotlivých smlouvách s vybraným dodavatelem.
V platebních podmínkách bude ve smlouvě s vybraným dodavatelem dále uvedeno, že :
- v případech zrušení odběrného místa u odběratele, zejména z důvodu převodu vlastnických práv k odběrnému místu, odstranění odběrného místa, demolice, zničení živelnou pohromou, je zadavatel oprávněn s dodavatelem ukončit smluvní vztah k danému odběrnému místu na základě oznámení dodavateli o zrušení odběrného místa, a to bez nároku na finanční kompenzaci.

6. Podmínky zadavatele pro jednotné zpracování nabídky

6.1.Požadavky na jednotné zpracování nabídky v listinné podobě

6.2. Zadavatel nedisponuje elektronickými prostředky, které by umožnily elektronické podání nabídky v rámci tzv. předběžného hodnocení nabídek. Nabídky se proto mohou podávat pouze v listinné podobě.

6.2.1. Dodavatel doloží zadavateli ve lhůtě pro podání nabídek tyto dokumenty:
- návrh smlouvy podepsaný oprávněnou osobou
- doklady prokazující kvalifikační předpoklady podle kvalifikační dokumentace.

6.2.2. V případě, že dodavatel v nabídce doloží v závorce uvedené dokumenty (nabídka, návrh smlouvy a prokázání kvalifikačních kritérií) podepsané jinou než osobou uvedenou v platném výpisu z obchodního rejstříku, doloží do své nabídky také oprávnění této osoby k podpisu (např. plnou moc).

6.2.3. Varianty nabídky se nepřipouštějí.

6.2.4. Obálka musí být označena nápisem: „NEOTVÍRAT – VEŘEJNÁ ZAKÁZKA – „Veřejná zakázka na dodávku plynu pro období od 1.1.2012 do 31.12.2012“

6.2.5. Jiné doručení není považováno za řádné podání nabídky.

Nabídka musí být vyhotovena v českém jazyce. Nabídku dodavatel podává v uzavřené obálce doporučeně poštou nebo osobně na korespondenční adresu MČ Brno - Jundrov a to v pracovních dnech od 09:00 do 15:00 hod. Obálka s nabídkou bude označena v souladu s článkem 6.2.4. zadávací dokumentace.
Lhůta pro podání nabídek končí 13.07.2011 ve 12:00 hod.
Termín pro otevírání obálek zadavatel stanovil na den 13.07.2011 v 16:00 hod. v sídle zadavatele Městské části Brno – Jundrov, zasedací místnost.

Výsledky výběrového řízení budou zveřejněny na webových stránkách ÚMČ Brno Jundrov.

7. Kritéria hodnocení nabídky

7.1. Zadavatel se rozhodl hodnotit nabídky dodavatelů podle základního hodnotícího kritéria nejnižší nabídkové ceny v souladu s úst. § 78 odst.1, písm. b) zákona.

7.2. Zadavatel si vyhrazuje právo zrušení výběrového řízení.

Případné další informace podá Vladimír Ondráček, správa majetku.

8. Seznam příloh
- Příloha č. 1: Čestné prohlášení k základním kvalifikačním kritériím
- Příloha č. 2: Přehled odběrných míst plynu
Kontakt na zákazníka Pokud jste registrovaný dodavatel, přihlaste se.

Tuto poptávku Vám ZDARMA ověříme!

Zanechte nám na sebe kontakt. Dáme Vám vědět, zda je poptávka stále aktuální.

Odeslat
Poslední ověření podobné poptávky proběhlo před 2 minutami.

Pro více informací vyplňte údaje níže.

Poptávám: dodávky plynu (cca 123.500 m3) pro období od 1.1.2...

Odeslat
Poslední ověření podobné poptávky proběhlo před 2 minutami.

Výhody pro dodavatele

Jaká zakázka bude ta vaše?

Za posledních 7 dní bylo přidáno 2 144 poptávek v celkové hodnotě 314 820 500 Kč. Zjistěte, která z nich bude ta vaše.

Zakázky bez dodavatele.

1 545 poptávek zatím nemá žádnou nabídku. Pošlete jim svoji nabídku a získejte prvního zákazníka z ePoptávka.cz ještě dnes.

ePoptávka se vyplatí.

Firmy získají z ePoptávka.cz měsíčně 3 zakázky v průměrné hodnotě 82 452 Kč. Začněte proto hned.

Co říkají naši klienti

Co je ePoptávka.cz

ePoptávka.cz je největší poptávkový systém v České republice, který využívá 279 034 dodavatelů ze všech oborů podnikání. Měsíčně zpracujeme přes 11 tis. poptávek ve finančním objemu více než 7 mld. Kč.

Používají nás úspěšné firmy
Loga našich partnerů

Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení prohlížeče.

Chráníme Vaše osobní údaje v souladu s nařízením Evropské unie o GDPR. Detaily zde.

© 2006—2024 B2M.CZ s.r.o. ráda poskytuje pomoc potřebným ♥️. Všechna práva vyhrazena.