Přihlášení

nebo
Ilustrativní obrázek
Publikováno
10. 7. 2008 10:09
Identifikátor
157709
Předpokládaná hodnota
50 — 200 000 Kč
Poptávající
Firma, Most zadáno 26 poptávek

Zpracování projektové dokumentace, popis v poptávce, pro a.s.

Zpracování projektové dokumentace k územnímu řízení na „Aktivní dispečink s uceleným informačním systémem MHD (tramvaje + autobusy) a LD (autobusy)“

Podrobnější popis:
- jedná se o poptávkové řízení

Předmět poptávkového řízení:
Zpracování projektové dokumentace „Aktivní dispečink s uceleným informačním systémem MHD (tramvaje + autobusy) a Linkové dopravy (autobusy)“ pro územní řízení (dále jen DUR). Rozsah a obsah DUR bude zpracován dle přílohy č. 4 vyhlášky č. 503/2006 Sb. a to přiměřeně charakteru a složitosti stavby. DUR bude zpracována a zadavateli předána ve čtyřech vyhotoveních ve struktuře:

A Úvodní údaje
B Průvodní zpráva
C Souhrnná technická zpráva
D Výkresová dokumentace
E Dokladová část
F Celkový propočet nákladů stavby

Část D. Dokladová část
V dokladové části budou doloženy doklady o zapracování závazných stanovisek dotčených orgánů, stanovisek vlastníků veřejné dopravní a technické infrastruktury, popř. vyjádření účastníků řízení. DUR bude ve fázi rozpracovanosti konzultována se zadavatelem a to při začátku prací, minimálně 1 x v průběhu prací a 1 x před odevzdáním. Z jednání bude vždy sepsán zápis, který bude doložen do dokladové části, případné požadavky budou zpracovány do DUR. Dokladová část bude, při odevzdání DUR zadavateli, kompletní.

V rámci plnění předmětu díla a sjednané ceny zabezpečí dodavatel veškeré práce a činnosti nutné k řádnému zpracování DUR.

Zhotovitel vypracuje veškerou grafickou, obrazovou, textovou, tabulkovou a jinou dokumentaci výhradně s využitím výpočetní technicky v elektronické (digitální) podobě – ve formátu dwg (Autocad 2000), která bude odevzdána zadavateli v jednom vyhotovení.


Obsah projektové dokumentace
Projekt musí obsahovat:
1/ Informační systém pro cestující MHD (tramvaj, bus) a LD (bus linky) zahrnující zajištění informovanosti cestujících prostřednictvím elektronických informačních tabulí nebo elektronických informačních interaktivních bodů ve větších stanicích a dopravních uzlech včetně automatických změn zastávek a pásem v informačním systému vozidla podle polohy vozidla.
Do systému včlenit i dopravní kanceláře v Bílině a Lounech.

2/ Aktivní dopravní dispečink DPmML a.. s. (pracoviště Most a Litvínov) zajišťující zlepšení kvality přepravy cestujících maximální eliminací následků výpadků vozidel (tramvají, autobusů) z důvodu poruch a výpadku trakční energie. Současně by měla být zajištěna přesnost příjezdů a odjezdů vozů MHD a linkové dopravy pomocí sledování systémem GPS, se zpětnou informovaností do vozidel s možností okamžitého zásahu dispečera a archivací pohybu vozidel. V dispečinku by měla být dále sledována všechna další vozidla DPmMl, a.s. v provozu (autobusy zájezdové, autobusy smluvní dopravy, sanitní vozidla, osobní vozidla, technická vozidla, autoškola apod.).

3/ Propojení základní dopravní trasy (Most, Velebudice konečná až Litvínov Citadela konečná – cca 18 km) optickým kabelem s dostatečnou kapacitou přenosu informací a možnostmi připojení všech předprodejních kanceláří podél trasy včetně propojení počítačové sítě a dispečerských stanovišť DPmML, a. s. (cca 20 míst připojení). Napojení elektronických informačních tabulí a interaktivních bodů umístěných mimo trasu optického kabelu radiovou sítí.

4/ K zajištění lepší organizace práce navrhnout přemístění pracoviště energetického dispečinku z měnírny Souš do provozovny DPmML, a. s. v Mostě za použití současného systému dálkového ovládání měníren a sledování spotřeby elektrické energie a čerpání čtvrthodinového maxima v reálném čase.

5/ K zvýšení bezpečnosti cestujících MHD i obyvatel měst Mostu a Litvínova navrhnout systém kamer sledujících klíčové zastávky a křižovatky MHD v Mostě i Litvínově, případně vybrané dopravní úseky. Předpokládat využití budovaného systému pro Integrovaný záchranný systém.

6/ Rozdělení projektu minimálně do dvou ucelených funkčních celků.


Technické podmínky
Technickými podmínkami jsou obecně závazné předpisy, platné technické normy a správní rozhodnutí.


Klasifikace předmětu poptávkového řízení
Název :
Technické projekty pro provádění stavebně inženýrských prací
CPV: 74232200-6


Doba a místo plnění zakázky
DUR bude odevzdána zadavateli nejpozději do Vámi stanoveného termínu, nejpozději však do 30. září 2008.


Požadavky na zpracování nabídky
Nabídka musí obsahovat:
- identifikační údaje dodavatele,

- průkaz kvalifikace – příloha č. 1, příloha č. A,

- návrh smlouvy potvrzený oprávněným zástupcem uchazeče,

- cenu za zpracování projektové dokumentace pro územní řízení v Kč bez DPH
a včetně DPH,

- termín dokončení zpracování a dodání projektové dokumentace zadavateli (nesmí být delší
než 30. září 2008),

- odborné reference, tzn. přehled nejvýznačnějších zakázek uskutečněných zájemcem v posledních třech letech,

- osvědčení o vzdělání a odborné kvalifikaci uchazeče, včetně příslušných autorizací,

- souhlas uchazeče s tím, že projektovou dokumentaci (autorské dílo) bude moci zadavatel bez omezení rozmnožovat, užívat pro veškeré své vnitřní potřeby a užívat dílo jako zadávací podklad pro poptávková řízení či veřejnou zakázku.


Platební podmínky
Cenu za zpracování projektové dokumentace pro územní řízení včetně DPH uhradí zadavatel takto:
- po předání a převzetí kompletní projektové dokumentace 80 % z celkové ceny
- po nabytí právní moci DÚR 20 % z celkové ceny


Požadavky na zpracování nabídkové ceny
Jasně specifikovaná cena za zpracování projektové dokumentace pro územní řízení v Kč bez DPH a včetně DPH.


Způsob hodnocení nabídky
V případě doložení kompletní nabídky (se všemi náležitostmi specifikovanými výše), budou při hodnocení nabídek rozhodujícími kritérii:
1/ výše nabídkové ceny 70 %
2/ termín dodání (ve dnech) 30 %


Práva zadavatele
- zadavatel nepřipouští variantní řešení,
- zájemci jsou svými nabídkami vázáni 60 dnů ode dne následujícího po skončení lhůty pro
podání nabídek,
- zadavatel si vyhrazuje právo nevracet zájemcům předložené nabídky,
- zadavatel si vyhrazuje právo odmítnout všechny nabídky a poptávkové řízení zrušit a neuzavřít smluvní vztah se žádným ze zájemců s tím, že případné neuzavření smluvního vztahu nebude druhou stranou sankciováno,
- zadavatel si vyhrazuje právo redukovat předmět zakázky vymezený zadávací dokumentací před uzavřením smluvního vztahu či v průběhu realizace předmětu plnění a ve vazbě na tuto redukci upravit po dohodě s vybraným zájemcem cenu,
- zájemce nemá nárok na úhradu nákladů, které vynaložil v souvislosti se soutěží.


Kontaktní osoba pro dopravnětechnickou specifikaci
Karel Beneš, technický ředitel DPmML, a. s., tel. 476 769 008, e-mail: benes@dpmost.cz
Konzultace pro zájemce se seznámením předmětu zakázky: 14. července 2008


Zadávací dokumentace
Zadávací dokumentace bude k dispozici na vyžádání u dopravního ředitele DPmML, a. s.,
v pracovních dnech od 08:00 h do 14:00 h.
Kontakt: Ing. Zdeněk Pavel, tel. 476 769 004


Lhůta a místo pro podání nabídek
Zpracované nabídky je třeba doručit písemně, doporučeně na naši adresu nebo osobně na sekretariát ředitele akciové společnosti v pracovních dnech od 08:00 h do 14:00 h, nejpozději do 23. července 2008 a to v řádně uzavřené obálce, opatřené na uzavření přelepkami, orazítkované a podepsané statutárním zástupcem uchazeče a zřetelně označené: Poptávkové řízení – AKTIVNÍ DISPEČINK; NEOTVÍRAT

V případě doručení poštou je za okamžik převzetí zadavatelem považováno převzetí nabídky podatelnou zadavatele.
Na obálce bude uvedena adresa zadavatele a uchazeče, na níž je možné nabídku vrátit v případě pozdního doručení nebo špatného předložení.

Požadavky na prokázání kvalifikace uchazeče:

a) doklady prokazující, že dodavatel (uchazeč) nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin spáchaný ve prospěch zločinného spolčení, trestný čin účasti na zločinném spolčení, legalizace výnosů z trestné činnosti, podílnictví, přijímání úplatku, podplácení, nepřímého úplatkářství, podvodu, úvěrového podvodu, včetně případů, kdy jde o přípravu nebo pokus nebo účastenství na takovém trestném činu, nebo došlo k zahlazení odsouzení za spáchání takového trestného činu; jde-li o právnickou osobu, musí tento předpoklad splňovat statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu, a je-li statutárním orgánem dodavatele (uchazeče) či členem statutárního orgánu dodavatele (uchazeče) právnická osoba, musí tento předpoklad splňovat statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu této právnické osoby; bude-li případné nabídky podávat zahraniční právnická osoba prostřednictvím své organizační složky, musí předpoklad podle tohoto písmene splňovat vedle uvedených osob rovněž vedoucí této organizační složky; tento základní kvalifikační předpoklad musí dodavatel (uchazeč) splňovat jak ve vztahu k území České republiky, tak k zemi svého sídla, místa podnikání či bydliště. Toto dodavatel (uchazeč) prokáže doložením výpisu z evidence Rejstříku trestů a to v originále či úředně ověřené kopii, který nesmí být ke dni předložení zadavateli starší 90 kalendářních dnů,

b) doklady prokazující, že dodavatel (uchazeč) nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin, jehož skutková podstata souvisí s předmětem podnikání dodavatele (uchazeče) podle zvláštních právních předpisů nebo došlo k zahlazení odsouzení za spáchání takového trestného činu; jde-li o právnickou osobu, musí tuto podmínku splňovat statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu, a je-li statutárním orgánem dodavatele (uchazeče) či členem statutárního orgánu dodavatele (uchazeče) právnická osoba, musí tento předpoklad splňovat statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu této právnické osoby; bude-li případné nabídky podávat zahraniční právnická osoba prostřednictvím své organizační složky, musí předpoklad podle tohoto písmene splňovat vedle uvedených osob rovněž vedoucí této organizační složky; tento základní kvalifikační předpoklad musí dodavatel (uchazeč) splňovat jak ve vztahu k území České republiky, tak k zemi svého sídla, místa podnikání či bydliště. Toto dodavatel (uchazeč) prokáže doložením výpisu z evidence Rejstříku trestů a to v originále či úředně ověřené kopii, který nesmí být ke dni předložení zadavateli starší 90 kalendářních dnů,

c) doklady prokazující, že dodavatel (uchazeč) nenaplnil skutkovou podstatu jednání nekalé soutěže formou podplácení podle zvláštního právního předpisu (§ 49 obchodního zákoníku v platném znění). Toto dodavatel (uchazeč) prokáže doložením čestného prohlášení. Vzor čestného prohlášení tvoří přílohu č. A tohoto dokumentu,

d) doklady prokazující, že na majetek dodavatele (uchazeče) není prohlášen konkurs nebo návrh na prohlášení konkursu nebyl zamítnut pro nedostatek majetku dodavatele (uchazeče) nebo vůči němuž není povoleno vyrovnání nebo zavedena nucená správa podle zvláštních právních předpisů, (například zákon č. 328/1991 Sb. , o konkursu a vyrovnání, ve znění pozdějších předpisů, zákon č. 21/1992 Sb., o bankách, ve znění pozdějších předpisů). Toto dodavatel (uchazeč) prokáže doložením čestného prohlášení. Vzor čestného prohlášení tvoří přílohu č. A tohoto dokumentu,

e) doklady prokazující, že dodavatel (uchazeč) není v likvidaci. Toto dodavatel (uchazeč) prokáže doložením čestného prohlášení. Vzor čestného prohlášení tvoří přílohou č. A tohoto dokumentu,

f) doklady prokazující, že dodavatel (uchazeč) nemá v evidenci daní zachyceny daňové nedoplatky, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele (uchazeče). Toto dodavatel (uchazeč) prokáže doložením potvrzením příslušného finančního úřadu a ve vztahu ke spotřební dani doložením čestného prohlášení. Potvrzení příslušného finančního úřadu dodavatel (uchazeč) doloží v originále či úředně ověřené kopii, které nesmí být ke dni předložení zadavateli starší 90 kalendářních dnů. Vzor čestného prohlášení tvoří přílohou č. A tohoto dokumentu,

g) doklady prokazující, že dodavatel (uchazeč) nemá nedoplatek na pojistném a na penále na veřejné zdravotní pojištění, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele (uchazeče). Toto dodavatel (uchazeč) prokáže doložením čestného prohlášení. Vzor čestného prohlášení tvoří přílohou č. A tohoto dokumentu,

h) doklady prokazující, že dodavatel (uchazeč) nemá nedoplatek na pojistném a na penále na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele (uchazeče). Toto dodavatel (uchazeč) prokáže doložením potvrzení příslušného orgánu či instituce, a to v originále či úředně ověřené kopii,

i) stejnopis nebo úředně ověřená kopie výpisu z obchodního rejstříku (je-li v něm dodavatel (uchazeč) zapsán), výpis nesmí být ke dni předložení zadavateli starší 90 kalendářních dnů,

j) stejnopis nebo úředně ověřená kopie oprávnění k podnikání (živnostenské listy),

k) platné pojistné smlouvy (postačí ověřená kopie dokladu), jejímž předmětem je pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou dodavatelem (uchazečem) v minimální výši pojistného plnění 500.000,- Kč

l) úředně ověřenou plnou moc pro oprávnění osoby dodavatele (uchazeče) k předkládání nabídek a akceptaci objednávek (je-li tato osoba odlišná od statutárního zástupce uvedeného v obchodním rejstříku),

Profil zákazníka: akciová společnost z Ústeckého kraje zaměřená na dopravu

Příloha č.1:
http://www.epoptavka.cz/files/soubor_b44afe91.doc

Děkuji za nabídku.
Kontakt na zákazníka Pokud jste registrovaný dodavatel, přihlaste se.

Tuto poptávku Vám ZDARMA ověříme!

Zanechte nám na sebe kontakt. Dáme Vám vědět, zda je poptávka stále aktuální.

Odeslat
Poslední ověření podobné poptávky proběhlo před 32 minutami.

Pro více informací vyplňte údaje níže.

Zpracování projektové dokumentace, popis v poptávce, pro a.s...

Odeslat
Poslední ověření podobné poptávky proběhlo před 32 minutami.

Výhody pro dodavatele

Jaká zakázka bude ta vaše?

Za posledních 7 dní bylo přidáno 1 780 poptávek v celkové hodnotě 266 277 000 Kč. Zjistěte, která z nich bude ta vaše.

Zakázky bez dodavatele.

1 591 poptávek zatím nemá žádnou nabídku. Pošlete jim svoji nabídku a získejte prvního zákazníka z ePoptávka.cz ještě dnes.

ePoptávka se vyplatí.

Firmy získají z ePoptávka.cz měsíčně 3 zakázky v průměrné hodnotě 82 452 Kč. Začněte proto hned.

Co říkají naši klienti

Co je ePoptávka.cz

ePoptávka.cz je největší poptávkový systém v České republice, který využívá 279 365 dodavatelů ze všech oborů podnikání. Měsíčně zpracujeme přes 11 tis. poptávek ve finančním objemu více než 7 mld. Kč.

Používají nás úspěšné firmy
Loga našich partnerů

Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení prohlížeče.

Chráníme Vaše osobní údaje v souladu s nařízením Evropské unie o GDPR. Detaily zde.

© 2006—2024 B2M.CZ s.r.o. ráda poskytuje pomoc potřebným ♥️. Všechna práva vyhrazena.