Služby zpracování masa - porcování, nástřik vodou, balení, uzení
Popis:
- platí pro celou Českou republiku
- poptáváme služby viz níže uvedené – jedná se o chlazené kuřecí maso
- požadované množství ke zpracování bude na počátku naší činnosti 3.000 až 4.000 kg / týdně, pozdější (po 1 až 2 měsících) zvýšení množství na 6.000 až 9.000 kg týden
- zboží dodá náš dodavatel k Vám na porcovnu, odběry zajistíme my
Průběh dodání, porcování a odběrů:
- zboží pro porcování např. 4.000 kg / týden, bude ve 2 dodáních (2 x 2.000 kg)
Příklad:
- v pondělí v ranních hodinách dodávka zboží 2.000 kg, je potřeba zpracovat min. 1.000 kg v pondělí, zbylých 1.000 kg zpracovat v úterý. Ve středu dodání nového zboží 2.000 kg, je potřeba zpracovat min. 1.000 kg ve středu, zbylých 1.000 kg zpracovat ve čtvrtek
- odběry zpracovaného zboží z naší strany denně
Porcování žádáme jen na 3 části viz link.
Uveďte prosím ceny za 1 kg Vašich služeb (případně které ze služeb jste schopni zajisti).
- porcování jen na 3 části, prsa, zadní čtvrtky, křídla s hrudí
- nástřik masa vodou - prsa a zadní čtvrtky (směsí soli aj. ...)
- balení do igelitových tašek /“polo-uzavřené“/ s označením etiketou - my distribuce, vy porcovna,
(1 balení bude dle druhu zboží 2 až 4 kg)
- vakuové balení s označením etiketou - my distribuce, vy porcovna, (1 balení bude dle druhu zboží 1,5 až 2,5 kg)
- uzení masa
Přikládám dotazy které je vhodné vyřešit před zahájení spolupráce (jedná se o stálou spolupráci).
1) Kolik % vody je reálné \"dostat\" do zadních čtvrtek (názory se u porcoven liší)
2) Kolik % vody je reálné \"dostat\" do prsou bez kůže a kostí (názory se u porcoven liší)
3) Je potřeba po nástřiku vody, nastřikovačkou - maso dále dávat do masírky ?
4) Je potřeba maso nastřikovat, nebo by stačilo vodu do masa pouze vmasírovat v masírce ?
5) Nebude mastřikovačka lámat kosti v zadních čtvrtkách ?
6) Je nutné po nástřiku zboží vakuově balit ? jaké množství vody % z nastříkaných % vody by maso pustilo, v případě balení po nástřiku jen do igelitových tašek (bez vakua). Setkávám se s různými názory - porcovna od porcovny. Nastříkané zadní čtvrtky, by prý svojí kostí, vakuové balení protrhly.... přesto aby nedocházelo k vytékání vody z masa....
7) Jakou máte představu s výtěžností dílů?
- My ji máme s průměrovanou. Je nutné při řezání zadních čtvrtek provádět řez až téměř k zadní části krku kuřete a vyříznou až části žeber z hrudi, pro max. výtěžnost. Případně se dá výtěžnost řešit počty kusů dílů v přepravkách.
Dle veterinární zprávy je nutné oddělit zpracování vepřového od drůbeže, dle veterinární zprávy je dostačující časové oddělení tj. dopoledne vepřové, odpoledne kuřecí....
V případě Vašeho zájmu nám zdělte výše poptávané ceny a časový horizont možného začátku naší případné spolupráce.
Příloha č. 1: http://alfavita.rajce.idnes.cz/
Profil zákazníka: společnost s r.o. ze Slovenska zabývající se obchodem
Děkujeme za nabídku.